I Åros... ikke spør. Bilturen var lang

Halvor har dratt fra meg, langt unna faktisk. På jobb i Thailand. Så jeg sitter igjen med vaskedama, hun med langt hår og hun jeg sover med. Som sover like mye som meg. Hun skal male her hjemme, så jeg ble satt på rommet. Hun sier jeg røyter i malingen! Hva er det å si. "fres". Jeg får ellers ikke lov å være på rommet, så burde bare utnytte dobbelsengen mest mulig. Selvom jeg ofte pleier å snike meg inn å gjemme meg i dyna.. Halvor tar meg alltid på fersken.
Men hun gir meg mye mer våtfor enn ellers da, jeg får skikkelig diarè av det. Vet ikke om hun vil jeg skal bæsje i sengen så Halvor må bytte den eller at hun smisker med meg, så jeg skal være snill løve før hun tar med meg på en lang biltur til hun andre vaksedama med langt hår som skal passe meg.

 

Nå er jeg framme. Dette er hun som passer meg til slottet på briskeby er ferdig malt. Hun bare koser og prater babyspråk, aff. Forstår hun ikke at jeg er løve?  Men ser man bort fra babyspråket, får jeg faktisk velge hvilken børste hun kan børste meg med. 

Der ja. valgte selvfølgelig min egen, det minner meg om Halvor. Savner han ikke altså, men han børster meg med den. 
Så da vet dere det. Det lukter Halvor.  

Ingen børst, ingen kos

Jakter på fugler. De er fine. Og de kan fly. Urettferdig. Men di burde passe seg, jeg er en løve. RAWR. au, satt fast kloa i teppet... rawr. RAWR
De flyr fram og tilbake forbi fem sånne store vinduer som du ser to av her. Her ser jeg hvertfall fuglene, hjemme må man ut. Halvor slipper meg sjeldnt ut. Slem voksen.

Jeg ser en fugl. Den skal jeg ta. SE, SE. HAHA, du ser ikke. dårlig fotograf. Hun bare sover.

Siden jentene glemte musa mi hjemme, koser jeg med mine nye venner i vinduet. De er tre stykker. Bedre enn hun ene musehora jeg har hjemme. 
Fikk ikke lov å ta de ned på gulvet da. Faktisk skikkelig kjipt. Fuglene kan se meg i vinduet....  


Fortsetter fugle jakten.... Jeg vil myrde litt

Tvunget til kyss.. uææ, kliss! Jeg vil ha fuglene... Vi kan sove etterpå
 

5 kommentarer

Halvor

23.04.2012 kl.18:46

savner deg

Emma

23.04.2012 kl.20:25

Rambo!! Katta mi elsker deg<3

27.04.2012 kl.21:00

elsker deg rambo! kan vi bli kjærester? :D

Sunniva<3

03.05.2012 kl.19:40

Ramboo!! Du er driit kjekk<33

Elena

30.10.2012 kl.12:27

Elsker deg ! <3

Skriv en ny kommentar

hits